Missie en visie

Gepassioneerd door modulair en circulair bouwen, creëren wij unieke woningen met sterke focus op duurzaamheid, functionaliteit én energie-efficiëntie. We streven hierbij naar perfectie tot in het kleinste detail.

We realiseren woningen die voldoen aan de noden en normen van de toekomst. Door maximaal in te zetten op innovatie slagen we erin om uiterst comfortabele woningen te creëren die hun tijd ver voor zijn.

Achter de schermen

Achter Modularr House staat een creatief, ervaren en professioneel team dat waarde hecht aan design, innovatie en duurzaamheid. De integratie van circulaire technieken, hernieuwbare en hoogwaardige materialen is ons niet vreemd. Het maakt vast deel uit van ons DNA.

Woonprojecten in België

Vanuit ons verkoopkantoor in Rotselaar (BE) en productie-atelier in Someren (NL) realiseren we nieuwbouwprojecten op diverse interessante locaties in België. Heb je een eigen grond en bouwplannen in België? Ook dan kun je bij ons terecht voor de bouw van je woning.  

Interesse in een Modularr woning? Neem dan contact met ons op. Je bent op afspraak ook steeds welkom op één van onze projecten.

BN-map.png
Modularra4.jpg
Snelle bouw en levering

Alle woningen worden in ons atelier gebouwd: in optimale omstandigheden en volledig weersonafhankelijk. Ons modulair bouwproces is snel en uiterst efficiënt. De bouwfasen volgen elkaar kort op waardoor de woningen in amper 8-10 weken opgeleverd kunnen worden.

Modularr wanden worden afgewerkt naar de locatie getransporteerd. Een kraanwagen  brengt alles in positie voor montage en verdere afwerking.

Sterke partners
isologo.png
pixalogo.png
strikolith.png
Meer informatie?

Op zoek naar wooninspiratie? Laat je gegevens achter. Wij bezorgen je alle informatie over de gerealiseerde woonprojecten en toekomstige projectontwikkeling.

Bedankt voor uw aanvraag!